سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...

Pijat, pepijat @ bed bugs

2 Comments
سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr pon ialah 'kutu' kepala.. Kutu yg menghisap kulit kepala..

Tpiiiii... Pijat ni lgi terok ye.. Umie smpai phobia nk tdo dlm bilik.. Bygkn betapa manisnya & lazatnya darah umie sehinggakan waktu siang pon pijat ni dok sedap menyedut darah tua ni 😂

Kat kasut pon boleh bergayut2 ye


Ni rupa telo pijat.. Imagine bila durng ni bertelo kat bucu2 tilam @ katil, camne nak detect???

Dari mna dtgnya??
Nthla.. Yg pasti bukan dari umh.. Kesian mak ayah.. Merata dh durng pindah randah, xpernah pon kene pijat ni.. Kata org ada yg 'share' harta pusaka ni.. Nth ye ntah tidak tak pasti la..




Imagine lengan umie 'hancur' sbb ggitan berbisa ni.. Kulit umie ni mmg tak tahan gatal, salah mkn pon umie akan ade rashes.. Nk baik amek msa plak tu
Jenoh berdobi cadar, selimut, toto.. Pastu jdi balek.. Smpi la last 3weeks, umie ternmpak sesuatu yg umie xpernh tgk sebelum ni.. Umie pegang, tiba2 meletup kat tgn.. Darah??? Tpi kaler darah hitam.. Cuak tw!!!!!


Share ckit psl kitaran pijat
Pijat ni mmg susah nak hapuskan ye.. sbb??? erm.. senang sgt bertelo & beratus2 tolor nyee!!!





Sejak tu, mlm mmg tdo umie dh tak lena.. paling benci bila terkejut bgn sbb terasa sakit menyucuk diikuti dgn gatal yg susah nak digambarkan.. mcm miang pun ada..




tak padan dgn kecik!!! geram btol aku.. seekor pijat ni isap darah bersamaan dgn 4 ekor nyamok... bengang kan??

Cari la mcm2 info... letak daun durian belanda la, letak kulit durian la.. spray bygon la.. 

Bygon ni utk matikan 'kejutkan' pijat dari tempat persembunyian.. byk kali dh try.. kalau spray byk3 smpai tuan rumah sndri pon lemas, baru la pijat ni mati.. uhuu.... 


Carik punya carik, sudahnya umie sampai ke webpage ni http://qaizashop.blogspot.sg/2013/09/pepijat_5.html

Segera buat appointment utk beli.. seriusly tak tahan ok??

malam tu, bermula lah operasi.. spray seluruh tilam termasok papan2 katil.. bila terbgn nampak pijat, cpt2 spray.. i tell you, instantly mati!!!!


Bila kene semburan, mati terus tanpa tergedik2 @ mengeliat2

Berbau serai wangi & yg paling penting tidak berasaskn racun

Pada yg ada budjet tu, mmg disarankan utk mengupah 'pest control' agak segala 7 keturunan hapus sama sekali (termasok dgn tolo nye skali). Tpi pada yg cost cutting mcm umie ni, mmg Insects Repellent ni the best of all

video



You may also like

2 comments:

manishah shah said...

Assalamualaikum umi.. umah sy pun kena serang pijat ni.. klau guna insect repellent ni.. telo pijat tu mcm mna nk buang? Mati x klau sembur pd telo dia? Huhu...

Umie A'nez said...

Try la beli spray tu.. In Sha Allah. . Memang mujarab.. kami sendiri pn susah nk tido dlu, sy smpai fobia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...